Thuis
dedichterinmij
Auto Bio
Gedichten
Gastenboek
Foto's
Contact
PoemsandPaintings
Sitemap

over mij

 

 

Geboren in het jaar 1964, zete ik mijn eerste stapjes in de Rotterdamse wijk Kralingen. In Capelle a/d IJssel leerde ik fietsen en in Rotterdam ontmoette ik de wereld . Dat begon op de lagere school, gevolgd door de mavo en tot slot de meao.

Met gedichten schrijven begon ik pas later, toen ik eenmaal op mezelf woonde.

Mijn eerste kennismaking met gedichten bestond uit een dichtbundel van Nel Benschop. Op de een of andere manier werd ik er door geaakt, en b egon zelf ook gedichten te schrijven. Ik ging nog een stap verder, ik bood een manuscript aan een uitgever, het werd afgewezen, ze werden afgedaan als vrome rijmelarij. Van een psycholoog kreg ik te horen dat hij mij mij vroom en formeel vond. Het dichten hield ik voor gezien. Mijn belangstelling voor poezie bleef. Op een gegeven moment schafte ik het verzameld werk van Guillamme v.d. Graft aan.

Met dichten begon ik pas weer in een periode dat ik echt een uitlaat klep nodig had, ongeveer in 2004. Op De vooravond van de gedichten dag 2008,  hoorde ik voordrachten van Rogi Wieg,  Remco Campert, Mark Boog en Anne Vegter, ik genoot er van.

 Naast poëzie, lees ik ook kranten, volg ik het nieuws, lees ik proza.

op mijn weblog 'inside my self '  reageer ik op actuele gebeurtenissen.

 

 

.

Geerrtjan de Kinkelder | dedichterinmij@jeeaageedekinkelder.nl